Feb 19, 2015, 10:42 PM

ххх 

  Poetry » Other
429 0 0

 

На 09.01.т.г.  мама се пресели

в Другия, По-Добрия Свят

 

Забраних си да страдам,

да тъгувам, да плача,

в пустота да пропадам,

да се стапям във здрача,

 

да се нося унило

във река от въздишки,

да съм наниз от гнили,

изтормозени нишки.

 

Забраних си напразно

минало да сънувам

и със думи омразни

все сълзИ да рисувам.

 

Забраних си... напразно!

Не съм аз... Подменена

е душата без чувството,

че си близо до мене.

 

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??