15.10.2018 г., 7:43 ч.

ххх75 

  Поезия » Любовна
399 1 4

                               на Емо

 

Не ми бронирай цялото сърце,

Тъга! Пусни ме мъничко ... да дишам! 

Със нежно виолетово перце

да мога всяка строфа да напиша.

 

Да обясня с езика на дъжда,

как сЪлзите ми тичат по земята.

Как всяка нощ ръката му държа,

гласа му чувам в шепота на вятъра.

 

Усмивката му стълба е сега.

Със сетни сили в нея ще се хвана.

Не ми бродирай нощите, Тъга! 

В съня съм с него . Там ще си остана! 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??