22.08.2016 г., 18:44 ч.

Хиляди години един към друг вървим... 

  Поезия » Любовна
428 0 5

„Хиляди години един към друг вървим,

стъпките застиват в паважа.”

 Стефан Диомов

"Още те обичам"

 

Стъпките заспиват

в паважа

на  улиците вечерта...

Във локвите  

звезди оглеждат се

и паднала  луна...

А пътищата ни отново

не се пресичат,

макар звездите в локвите

намиране предричаха...

Добавяме в живота си

по още глътка минало

И спираме за малко -

следите ни изстинаха.

И късно е сега. И тъмно  е...

Един към друг ще тръгнем

отново на разсъмване.

Защото знаем,

че е неизбежно -

един на друг ще подарим

в тоз живот 

поне по капка нежност...

© Ирен Всички права запазени

https://www.youtube.com/watch?v=S4Q0xc4YmSo

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??