5.11.2004 г., 18:14 ч.

хиляди въпроси 

  Поезия
1293 0 0
Какво ли с мене ти направи?
Защо се влюбих в твоя адски чар?
Защо за устните ти тъй съм жадна?
Защо ли дните ми без тебе са кошмар?

Защо обичам всяка твоя грешка
и всеки недостатък сив?
Защо те гледам с поглед онемяла
и искам винаги да си със мен?

Защо на тези хиляди въпроси търся отговор?
Защо безмълвна пак е любовта?
Защо до сега не съм обичала,
но и защо сега обичам само теб?

© Силвето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??