Nov 5, 2004, 6:14 PM

хиляди въпроси 

  Poetry
1303 0 0
Какво ли с мене ти направи?
Защо се влюбих в твоя адски чар?
Защо за устните ти тъй съм жадна?
Защо ли дните ми без тебе са кошмар?

Защо обичам всяка твоя грешка
и всеки недостатък сив?
Защо те гледам с поглед онемяла
и искам винаги да си със мен?

Защо на тези хиляди въпроси търся отговор?
Защо безмълвна пак е любовта?
Защо до сега не съм обичала,
но и защо сега обичам само теб?

© Силвето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??