16.10.2011 г., 20:16 ч.

Химера 

  Поезия » Друга
518 0 1

Слънцето и днес изгря,
надявах се да е заспало...
Забравило, че ти умря,
събуди се за новото начало.

О, как исках да го спра,
гневно да го махна със ръка
и във мрака някъде, сама,
до теб в съня си да стоя.

© Лия Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??