7.06.2007 г., 14:05 ч.

Химн на Откровеното кралство 

  Поезия
694 0 8
Има ли думи неказани?
Има ли нови мечти?
Може би не е доказано,
но ми се струва, почти.

Има ли нови вълнения?
Песни, непети преди?
Търся сред тез откровения
своите бъдни следи.

Мятам се тук и навсякъде,
лутам се с път и без път,
там - и преди - и донякъде -
търся се. Няма да спра.

Срещам и думи неказани,
виждам и нови мечти.
В цялото О-колобразие
май се намерих, а?... аа... ааапчихх...

- Наздраве!
- Мерси, да ти се връща:)

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??