24.08.2011 г., 3:58 ч.

Хляб и светлина 

  Поезия » Философска
687 0 1

Хляб и светлина

 

Светлината е да виждаш пътя,

храната, за да се наситиш,

Любовта е за сърцето,

с него да обичаш.

 

Светлината не обича,

храната път не осветява,

само земна сила дава,

ала Любовта

хляб е и е светлина.

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах Хубаво посление. Поздрав.
Предложения
: ??:??