Aug 24, 2011, 3:58 AM

Хляб и светлина 

  Poetry » Phylosophy
688 0 1

Хляб и светлина

 

Светлината е да виждаш пътя,

храната, за да се наситиш,

Любовта е за сърцето,

с него да обичаш.

 

Светлината не обича,

храната път не осветява,

само земна сила дава,

ала Любовта

хляб е и е светлина.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесах Хубаво посление. Поздрав.
Random works
: ??:??