11.02.2018 г., 10:11 ч.

Холивуд мъ придизвика 

  Поезия » Хумористична
467 2 4

Маро, де путъна, де съ скри?
Мисля си, чи си зъетъ
с иврупейски пусувни,
нямъ времи зъ куплети.
Аз съм пак у ингилизку,
пак съм робчету нъ баба.
Лятуту е многу близку,
ама нещу мъ пристягъ.
Утешавъм съ у фейсу
с клюкини и кво ли не,
пишъ стихуви у рейсу,
но ръботя сал с мъже.
И сега дъ ти разкажъ,
Холивуд мъ придизвикъ.
Снимкъ - викъ - шти пукажъ.
(уж със мен, пък то със никуй).
И кът почнъхъ звиздите,
дъ съ слагът по дуваря.
Викъм Маро, чи ши свикнъ,
ама почнъх дъ пригарям.
Сички дету съ с кумплекси
все съ фотът кът' икони.
Срам мъй, дъ утворя фейсъ.
Холивуд, ги яку гони.
То Българията малка,
но пък многу съ звиздеят.
А пък кинуту ни - жалку.
Сички Холивуд купнеят.
Аз ни искъм Холивудъ,
искъм във Буянъ филм.
Де си мило Марче лудо,
дъ им спретнем водевил?

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??