Холограмно
Накъдето да се завъртиш,
в многоцветната му гама,
изненадан ще установиш,
че е всичко холограма.
Чувства, мисли, думи и слова...
материалното... вселените...
е все илюзия това
необятно сътворение.
Все пак нали сме осъзнати,
даже в дните, земните,
като Мисъл на Създателя
холограмно проянена.
С такава истина ще те даря,
дори да прозвучава грозно,
всичко приеми като игра,
не се вземай насериозно.
Слънчева
© Албена Стефанова Всички права запазени