18.05.2016 г., 21:46 ч.

Homicidium 

  Поезия » Бели стихове
1109 0 0

Остават три дни
до катастрофата
в съзнанието ми
до големия взрив
до катарзиса
Предпочетох
да ги прекарам насаме
исках
да ги прекарам насаме
трябваше
да ги прекарам насаме
в мълчание
в тишина
...
тихо е
...
да те сънувам
за последен път
да те желая
за последен път
да прелетя до теб
за последен път
а после
мислено
да те убия

© Николай Ватев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??