May 18, 2016, 9:46 PM

Homicidium 

  Poetry » White poetry
1259 0 0

Остават три дни
до катастрофата
в съзнанието ми
до големия взрив
до катарзиса
Предпочетох
да ги прекарам насаме
исках
да ги прекарам насаме
трябваше
да ги прекарам насаме
в мълчание
в тишина
...
тихо е
...
да те сънувам
за последен път
да те желая
за последен път
да прелетя до теб
за последен път
а после
мислено
да те убия

© Николай Ватев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??