21.09.2007 г., 20:56 ч.

ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ!!!  

  Поезия
877 0 15

Караджата го няма -

има приватизатори!

А всички останали

са просто консуматори!

 

На тях не им пука

за род и Родина!

Не им е поука

всяка по-лоша година!

 

И питам аз:

Къде са патриотите?

Защо в тоз час

властват идиотите?!

 

Не е ли  вече време,

тоз народ да спре да дреме?!

Да свали тез хора

и ги прати в затвора!

 

Ако не негодуваме,

а само се надуваме!

Ако не рипнем

и тия за гуши не пипнем!

 

Ако си стоим

и в къщи сладко спим!

И ако без свян

се крием под юрган!

 

Ако не се събудим

и злото не прокудим!

Тогава в таз дилема

си заслужаваме ярема!

© Светльо Златанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??