28.12.2010 г., 14:29 ч.

Храм 

  Поезия » Философска
793 0 24

               Храм

 

на границата между личните ни светове

строя (защо ли точно там) от думи храм

 

за твоя Бог (все още) едва ли всичко знам

абстрактните икони очакват нещо да им дам

 

а ми остана (само) прекрасната ми  свобода

не съм готова (точно днес) на него да я поднеса

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??