24.03.2022 г., 10:07 ч.

Христовата обич не угасва 

  Поезия » Авторска песен, Друга
432 0 3

Имам аз нова надежда,

Надежда, която

по нови пътища 

ме завежда...

Само при мисълта,

че Ангел хранител 

си имам и,

че той ме наглежда... -

Тази мисъл със сили 

нови ме зарежда!

Имам си аз пазител добър!

Който злото около 

мен надвива,

с един удар!

Хранител брани се за мен!

Как да не кажа -

Щастлива съм всеки 

Божии ден!

Христовата любов 

нося я в своя ген!

Благодаря на Господ 

за този нов слънчев ден!

Моята истинска обич,

тя няма да бъде в тлен!

Защото не угасва,

а расте с всеки изминал ден!

© Ivana Dzhermanska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре! Вярата ти расте всеки ден. Обичаш Бог и Той те обича! Имаш Ангел хранител, който ти помага! Вяра, Надежда и Любов, Христовата любов, дават сила, подкрепа! Силни, чисти, невинни чувства! Хубаво е!
  • Вярата в Бога ни е най-голямата радост, подкрепа и утеха.
  • Приятно.
Предложения
: ??:??