26.08.2017 г., 16:21 ч.

Хубава жена 

  Поезия » Любовна
343 0 1

                                                              Хубава жена

Хубава жена, харесвам я така -

с красиво лице, дълга коса.

Едно прекрасно творение на природата!

 

Хубава, но всяка си има цена!

Защото осъзнава своята красота?!

А къде е Любовта. Къде е Любовта?

Да има хубави дрехи, скъпа кола дори,

красиви кавалери, богати с пари.

 

А дали това е най-важно, дали е това,

а къде е Любовта, къде е Любовта?

 

Не, не искам хубава жена на тази цена,

стига ми една обикновена жена!

Тиха, спокойна, с усмивка на уста,

която ще бъде до мен в радост и тъга!

В трудностите да бъдем ръка за ръка!

 

Не, не искам хубава жена,

обикновена, но истинска да е тя,

да има красота, духовна красота!

 

С годините хубостта си отива,

уважението и обичта остава,

От жената до теб, с теб остарява!

А Любовта между двамата си остава!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??