5.07.2017 г., 0:50 ч.

Хубавец 

  Поезия » Хумористична
421 1 5

прахта от старите обувки

си забърсах..

 

ризката си овехтяла

позагладих...

потна от спомени..

 

внимателно побелялата брада

избръснах.

 

носталгична вратовръзка вързах

 

пръстенче си сложих

(да съм по-чаровен)

 

фешън очилца надянах

 

даже се изкъпах

(за първи път това лято)

 

стъпвах смело по земята

(като дон кихот)

 

всичко беше тъй прекрасно

 

хората се радваха

 

едни се усмихваха

други бръчкаха лица

 

пфу какъв съм мамин

убавец...

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??