14.09.2007 г., 19:42 ч.

Хубаво е 

  Поезия
717 0 22


                            Хубаво е,
                            че си тук
                            до чашата ми със кафе.
                            Хубаво е,
                            че харесваш още 
                            старата ми рокля.
                            Хубаво е,
                            с поглед като  казваш,
                            колко ме обичаш още.
                            Хубаво е,
                            дори когато си сърдит
                            и тихичко мърмориш.
                            Хубаво е.

                            Но страшно хубаво е,
                            че аз те виждам ,
                            че те чувам,
                            още.

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??