17.05.2019 г., 12:22 ч.

Хубаво е да те има 

  Поезия » Любовна
271 0 1

Хубаво е да те има, 
като оазис във пустиня, 
като лятно цвете посред зима. 

 

Всички казват няма да сме двама
и проклинат ни със зли очи. 
Всички казват, че ще има драма, 
но ний държим се и мълчим. 

 

Нека зли очи ни гледат, 
нека ни говорят зад гърба. 
Те само ни завиждат
на любовта

© Денислава Донева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, така е, човек трябва да отстоява любовта си...Хареса ми, но няма да е лошо, да обърнете повече внимание на ритмиката! С най-добри чувства, Дени!
Предложения
: ??:??