Хубаво ми е, спокойно, ведро
като в приказка с хубав край
приятно, много, много нежно
като прекрасен сън без край.
Усмихваш се, говориш ми без думи,
поглеждаш ме- два лъча светлина
и оттатък всичките проблеми
пленяваш ме и даваш ми това,
това велико чувство, че съм нужна,
желана, простичко жена.
© Маргаритка Харизанова Всички права запазени