25.04.2009 г., 22:37 ч.

Художник 

  Поезия
618 0 2


Художник си, всички знаят,
но картините ти вече избледняват.
Хората за теб нехаят
и усмивките си спряха да ти дават.

Седиш на стола си прогнил,
със същите мисли в главата отново.
Нали художник уж си бил -
трябва да нарисуваш нещо ново.

Просто трябва да вземеш
боите, платното и статива,
да се събудиш, не да дремеш,
за да се получи картина красива.

© Светльо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??