15.02.2017 г., 8:48 ч.

Художник 

  Поезия » Любовна
512 0 6

Всеки ден възторжено рисувам
изгарящите мигове на любовта.
Любимата запалила е клада огън,
един от друг възкръсваме от пепелта.

 

Нарисувай ме и ти в твоята картина,
такъв какъвто искаш да съм с теб.
Заречен съм, но все не устоявам,
кога ли в багрите, платното ще се изхаби!

 

И сега, когато цветовете свършват,
рисувам с пръсти черно-бялата мъгла,
и няма ден, в който да не мисля...
... любовта е вече като част от нас!

 

 

 

© Юлиян Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??