19.02.2011 г., 23:39 ч.

Хумористичен хороскоп 

  Поезия » Хумористична
1329 0 2

Зодия „Овен”
Геле се мисли за водач,
но он си е чист Овен -
с рогите все напред.   :)


Зодия „Телец”
Теле, родено за бозайниче.
За друго не го търси!    :)


Зодия „Близнаци”
Они са капки вода -
симетрични половинки.   :)


Зодия „Рак”

Дори да е кривокрак,
но винаги е в час и в крак.   :)

 

Зодия „Лъв”
Она-а-а зодия, дека
на запад ù казват
”Ай – лъвю…”    :)

Зодия „Дева”

Родена за любов.
Активна в любовта,
и все девица…    :)

Зодия „Везни”
Рожба на Темида.
И с кантара винаги завлича.   :) 


Зодия „Скорпион”
Отровата му е страховита.
Пазете се! Ще хвърлите копита.   :)

Зодия „Стрелец”
Винаги е въоръжен.
Стреля в десятката.
Пазете се! Никога не слуша.   :)


Зодия „Козирог”
Зодия твърдоглава и вироглава.
Мечтае все за слава.    :)

Зодия „Водолей”

Таа зодия все вода подлива,

 

но и често заядлива.
Обича опити да прави
и с химикали тя борави.   :)

 

 

Зодия „Риби”
Риба, малка или голяма,
все се пържи в тигана.   :)



P. S.

Тук изключвам присъстващите в този сайт,
нека да четат и се забавляват.
Ако някой се открие,
нека да не се разкрие!   :-)

 

 

© Николай Пеняшки-Плашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??