Зодия „Овен”
Геле се мисли за водач,
но он си е чист Овен -
с рогите все напред. :)
Зодия „Телец”
Теле, родено за бозайниче.
За друго не го търси! :)
Зодия „Близнаци”
Они са капки вода -
симетрични половинки. :)
Зодия „Рак”
Дори да е кривокрак,
но винаги е в час и в крак. :)
Зодия „Лъв”
Она-а-а зодия, дека
на запад ù казват
”Ай – лъвю…” :)
Зодия „Дева”
Родена за любов.
Активна в любовта,
и все девица… :)
Зодия „Везни”
Рожба на Темида.
И с кантара винаги завлича. :)
Зодия „Скорпион”
Отровата му е страховита.
Пазете се! Ще хвърлите копита. :)
Зодия „Стрелец”
Винаги е въоръжен.
Стреля в десятката.
Пазете се! Никога не слуша. :)
Зодия „Козирог”
Зодия твърдоглава и вироглава.
Мечтае все за слава. :)
Зодия „Водолей”
Таа зодия все вода подлива,
но и често заядлива.
Обича опити да прави
и с химикали тя борави. :)
Зодия „Риби”
Риба, малка или голяма,
все се пържи в тигана. :)
P. S.
Тук изключвам присъстващите в този сайт,
нека да четат и се забавляват.
Ако някой се открие,
нека да не се разкрие! :-)
© Николай Пеняшки-Плашков All rights reserved.