6.09.2008 г., 20:25 ч.

Хвани ме за ръка 

  Поезия » Любовна
1525 0 3

Хвани ме за ръка.

Покажи ми света, който аз не мога да разбера.

Прегърни ме пак и ме стопли.

Така, както ме топлеше преди.

Кажи ми, че искаш да останеш.

Готов ли си да признаеш

какво чувстваш, когато погледнеш в моите очи?

Докоснеш ли ме, разтапям се, усещаш го, нали?

Ако любовта е заблуда, кажи го.

Погледни ме в очите - изречи го!

И след това... ме научи без теб как да живея.

Защото се опитах...

Да! Опитах се да бъда независима и силна.

Исках болката в мен да спре,

но как можеш да кажеш на едно сърце да се предаде?

Вървях напред, а връщах се назад.

Исках аз да променя целия си свят.

Чувствата си приспивах.

И усещах как бавно умирах.

Сега си тук до мен.

От колко време чаках този ден!

Погледни ме в очите и кажи.

Не искам да чувам лъжи.

Кажи ми, искаш ли да бъдеш с мен?

Искам пътя си със теб да извървя!

и да стигнем заедно до края на света...

Хвани ме за ръка... и ми покажи любовта.

© ДеСтиНи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??