Хвани ме за ръка.
Покажи ми света, който аз не мога да разбера.
Прегърни ме пак и ме стопли.
Така, както ме топлеше преди.
Кажи ми, че искаш да останеш.
Готов ли си да признаеш
какво чувстваш, когато погледнеш в моите очи?
Докоснеш ли ме, разтапям се, усещаш го, нали?
Ако любовта е заблуда, кажи го.
Погледни ме в очите - изречи го!
И след това... ме научи без теб как да живея.
Защото се опитах...
Да! Опитах се да бъда независима и силна.
Исках болката в мен да спре,
но как можеш да кажеш на едно сърце да се предаде?
Вървях напред, а връщах се назад.
Исках аз да променя целия си свят.
Чувствата си приспивах.
И усещах как бавно умирах.
Сега си тук до мен.
От колко време чаках този ден!
Погледни ме в очите и кажи.
Не искам да чувам лъжи.
Кажи ми, искаш ли да бъдеш с мен?
Искам пътя си със теб да извървя!
и да стигнем заедно до края на света...
Хвани ме за ръка... и ми покажи любовта.
© ДеСтиНи All rights reserved.
Продължавай да искаш от живота.Който иска получава.
Пишеш прекрасно!Дерзай!