15.09.2023 г., 20:55 ч.

Хвани ме за ръка 

  Поезия » Любовна
265 2 4

ХВАНИ МЕ ЗА РЪКА!
Да повървим...
Да се почувствам пак жена!
Жадувана и чакана...
И съблечи от мене тази самота!
Хвани ме здраво!
Не ме изпускай!
Аз свикнала съм да вървя сама...
Забравила съм мъжката милувка.
Самотно скитах по света.
Аз силна съм!
През бури преминавах...
Не ме уплаши никоя беда!
Във хилядите битки оцелявах,
но винаги накрая бях сама.
Съдбата срещна ни.
Не бе случайно...
Участваме във нейните игри.
Но трепна нещо в мен незнайно,
напомни ми забравени мечти
и твоят поглед закова се във ума ми!
Преследват ме прекрасните очи!
Превръщат в приказка денят ми,
а в нощите блестят като звезди!

A-V-A
14.01.2020

© Ава Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??