2.03.2007 г., 21:52 ч.

Хващай пътя 

  Поезия
969 0 4
Много лесно е да се надуваш
И да се правиш на велик
На мен недей да се преструваш
Не ми играй голям умник
Списъка е дълъг и широк
Летвата прескачаше едва
Стандарта стана прекалено висок
Не се вписваш в картинката сега
Всеки иска да ме има
И да целува нежно моята ръка
Красива, горда и непобенима
Хиляди мъже са в моите крака
След крайна оценка на нещата
Излиза че си ми крайно вреден
Напълно и изцяло си е твоя вината
От интересен да ми станеш непотребен
Веднага пътният лист ти разписвам
Не си струваш разходът душевен
Любовната си книжка пренаписвам
Стажът с теб не ми е потребен

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??