28.02.2019 г., 11:12 ч.

Хвърчило 

  Поезия » Друга
622 4 4

 

Надеждата ни: ще хвърчи ли?

Да има вятър.
Най-любопитните търчиме,
и аз с канапа.

 

Боли. На китката усукано
влече небето.
Пей радост, радост – да си тука
и там, при него!

 

От там очите ми, душата ми –
далеко виждам!
А виждам себе си и смачкани
до мене книги.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??