20.03.2007 г., 22:03 ч.

И... 

  Поезия
667 0 1
Често се чудя - имаш ли мечти?
Гореща тема - за любовта мълчим.
Истини искам - какво търсиш ти?
Тревоги, съмнения - всеки греши.
Вятъра гоня - от какво се боиш?
Емоционална загадка, беглец...
Пълен хаос в главата ми,
все още мълчим...
Смисълът липсва - страст и лъжи,
шах ли играем?! С ходове празни?
Отново мълчание, тъжен празник.
Изгрев и залез, и изгрев и залез...
и Господ намразих.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стилът ти е много интересен! Поздрави отново
Предложения
: ??:??