Уж си с мен, а не личи
поглеждаш смело все встрани.
До днес бе болката стаена,
но няма все да съм смирена!
Ще кажа само думи -тез
дано от тях се разбере,
че много,много те обичам.
Но докога след теб да тичам?
За моята любов нехаеш,
с чувствата ми си играеш,
но, ако днес не се покаеш,
ще има бой,така да знаеш!
Не ме мисли,че съм наивна,
ще взема днес и аз да кривна
и ще видиш ти тогаз-
кой е крив и кой е прав!
С таз усмивка закачлива
лепкат ти се кат мухи на мед,
но и аз съм малко дива
с крачка ще съм по- напред!
Щом от менe нямаш нужда
тичай,мили пак при чужда,
аз напук ще ида там
дето чака ме Иван!!
© Мария Всички права запазени