20.03.2008 г., 9:56 ч.

И баба ми го знае... 

  Поезия » Гражданска
495 0 6

И баба ми го знае...


Тревожни мисли се въртят

от този тъй объркан свят...

С Косовското признание

пак ще загубим препитание.


Градчето ми мило още ще умира,

някой си мошеник пълни си кесия,

за народ и хляб хич не му пука,

а как, как ще се живее тука???


Какво, че има слънчев ден,

кога народ ще е делен...

В съседа... мечка ли играе,

и у нас ще тропне, ще си проиграе...


И баба ми го знае... :-(

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??