25.10.2011 г., 17:07 ч.

И дано климатикът изсуши сълзите ми 

  Поезия » Друга
551 0 0

И дано климатикът изсуши
сълзите ми,
забранено е да плачеш,
забранено е да чувстваш...
трябва да си клоун,
който винаги рисува
широката усмивка,
прикриваща проблемите.

А душата прогизва
от мъката на неизбежното...
И дано климатикът изсуши
сълзите ми,
защото само те ми останаха,
а трябва да съм празна
като всички образи,
живеещи в черно-белия
ми телевизор...

Виждаш ли, изгнивам
в ада, в ада на собствената ми реалност.

© Нямам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??