18.11.2011 г., 10:17 ч.

И днес 

  Поезия
344 0 1

И    днес

 

И днес, след толкова години,

желая те да си до мен!

След толкова проблеми и доктрини

животът ни е споделен...

 

За мен ти бе една русалка

със руса свила и небе,

фиданка гъвкава и малка

с очи невинни на дете.

 

Ти в моите очи остана!

В гърдите ми се окопа.

Сърцето ми

в юздите хвана,

завинаги там

остана!..

 

На Господа "Сполай!" ще кажа,

че с тебе Господ ме събра!

На внуците си

ще разкажа

за теб,

за мен,

за любовта!...

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Привет! Следя творбите ти и мога да отбележа, че си истински влюбен и щастлив човек. Поздрави и нека щастието ти е спътник в живота!
    " На внуците си ще разкажа за теб,
    за мен, за любовта!"
Предложения
: ??:??