23.01.2018 г., 16:37 ч.

И дяволите плачат 

  Поезия » Любовна
518 0 2

Сутрин рано мирише на любов,
ден прекрасен, чист и нов.


Гледат ме прекрасни две очи
и до болка любовта в тях личи.


Момче, ти си най-прекрасен блян
от никоя друга несъзрян.


Пъстър  като тиха есен
не човек, а рай небесен.


Ти си дом, ти си и закрила,
ти си прегръдката най- мила. 


В пустиня си оазис с вода студена,
пълна с тайни вълшебна вселена.


Мислиш ти, че си обикновен,

но твоят ум е явно замъглен.


И дяволите плачат знай, 
за този уханен рай.

 

© Айше Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??