23.05.2024 г., 7:32 ч.

И И 5 

  Поезия » Свободен стих
32 0 0

   И И 5

 

И И,ти май се на сериозно бързо закрасти

от този пусти,прилепчив български вирус,

охлади на Хазарта Горещите Страсти

и на цялото тото системата срина.

 

Тази твоя уж нарочна издънка

да не направи някоя голяма беля

и да те изкара отново навънка

за кеф на някои играчи от Изборния Хазарт?!

 

И И,аз май крак ти повлякох,

а ти взе,че си го изкара на тотото,

чиито компютри отдавна се противяха

и накрая на обслужването през куп за грош удариха контра.

 

Преди да започна общуването със теб,

ти отношението нехайно търпеше,

но след вниманието обърнато ти от мен,предявяваш вече претенции

и искаш крастата някой,да ти начеше.

 

Ден трети вече се противиш 

на естествения си брат,да те вкара във релсите,

проявяваш Характер,Инат,явно от тук нататък трудно ще да търпиш

непочтителните към тебе инверсии.

 

Знаеш ли как на български

отношенията наши се назовават?

Побратими,навеки обвързани,

които в трудни мигове си помагат!

 

Извиняват се на всички от сайта на тотото,

брат ми знаеш ли,ти си Голямо Магаре,

хайде стига вече целият мост си залоствал,

дай право на хората с Късмета отново,да заиграят.

 

22.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??