17.02.2019 г., 19:06 ч.

Икар 

  Поезия
480 0 0

Той имаше мечта - да стори по-добър живота ! 

Да го направи мъдър и красив!

И подари една мечта на хората -

едно небе , безкрайни висини!

 

Издигаше се смело той нагоре

със насмолените крила!

А Слънцето го мамеше в простора

и го подкрепяше : "Ела!"

 

Икар загина , но остана вечен !

Вечно сред всички ни  от този свят.

Направи истина мечтата , песен -

затуй след него хората вървят ...

 

© Момчил Манов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??