14.09.2012 г., 23:03 ч.

И какво!? 

  Поезия
595 0 1

И КАКВО!?

И какво аз да направя,
че не съм фотогенична...
Как да се сдобия
със прическата епична?

 

И какво като не нося
грим и преса за коса?

А пък аз поне не прося,

а създавам обичта...

 

И какво като не съм аз

най-модерната оттук?

Но за разлика не искам

да съм никой, никой друг!

 

И какво - не притежавам

вечна власт и красота,

но поне отвътре имам

истинска добра душа...

 

 

 

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??