3.06.2009 г., 6:49 ч.

И капка съм... 

  Поезия » Еротична
2025 0 45

 

 

Във бурното море на твойта страст

топя се като захар, без остатък.

И капка съм, превърната в "не-Аз",

с соления ти вкус до дъно слята...

Преливаща вълна - едно сме с теб.

 

Изпива бавно лунен лъч безсънен

солено-сладкото ни питие,

разбъркано със дъх на грях невинен...

 

 

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??