17.12.2014 г., 21:25 ч.

И кой каза 

  Поезия » Любовна
467 0 1

И кой каза, че от любовта не боли,

а от сърцето не капели сълзи.

Че човек, когато истински обича

и никой и нищо не може да го спре,

да продължава за любовта да се бори,

докато диша, докато не умре.

Живота ни поднася удари тежки,

подлага ни на страдания нечовешки,

но пак готови сме да се изправим,

срещу любовта да вървим,

всички грешки да поправим,

от щастие да летим.

А от любовта, все ще си боли,

дори и от сърцето да капят сълзи,

човекът е силен, не признава и дъжд,

когато истински обича и най-ранимия мъж!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??