7.04.2009 г., 10:30 ч.

И м а г и н е р н а ф а н т а з и я 

  Поезия
1067 0 3

Mоя фантазия
моя реалност
душевна Лавразия*
имагинерност
красивите строфи
обагрила в пурпур
обречен да бъда
аз твой трубадур

Нима е възможно
без теб да живея
в съня си аз нощем
да не копнея
за чистите улици
живот подреден
нима на безличие
живота мой е отреден

Не няма да мога
не искам да зная
живот ми кратък е
за туй с теб съм до края
моя фантазия
моя реалност
душевна Лавразия
имагинерност


*Лавразия е суперконтинент, който се разпада в последствие и се образуват днешните континенти.

© Ян Тра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??