6.02.2021 г., 21:15 ч.

И не спират свежите слова 

  Поезия » Любовна, Строги форми
196 0 2

Ангел си! И ти ме вдъхновяваш

долетиш ли пролетно и нежно.

Но мълча ли, дяволите хващаш

и по мен замятваш ги метежно.

 

И лирата ми звънка не мълчи,

нямам и минута за почивка -

за да греят твоите очи,

да ме галиш с хубава усмивка.

 

И не спират свежите слова

да възхвалят тебе с чистота,

да сияеш чудно, за това -

щастие да топли в теб гръдта.

 

Всичко давам ти. И без преструвка...

не заслужавам ли една целувка?

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??