22.06.2017 г., 1:25 ч.

И не в игра, а в приказна магия 

  Поезия » Строги форми
695 1 0

Прониква острието нажежено

в сърцата ни и огненият такт

забива ускорено. Несъмнено

любовта е тук. Това е факт.

 

Усилва се горенето, когато

усеща се безценен, щедър дар.

Предчувствие горещо е, богато

и щом се слеем вече е пожар.

 

Два пламъка от страст сега танцуват

отдадени на сладката стихия.

Душите ни взаимно се жадуват

и не в игра, а в приказна магия.

 

Апогей- екстаз... блажен покой

и трепкат струни в тържество, безброй.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??