Прониква острието нажежено
в сърцата ни и огненият такт
забива ускорено. Несъмнено
любовта е тук. Това е факт.
Усилва се горенето, когато
усеща се безценен, щедър дар.
Предчувствие горещо е, богато
и щом се слеем вече е пожар.
Два пламъка от страст сега танцуват
отдадени на сладката стихия.
Душите ни взаимно се жадуват
и не в игра, а в приказна магия.
Апогей- екстаз... блажен покой
и трепкат струни в тържество, безброй.
© Асенчо Грудев All rights reserved.