1.04.2009 г., 11:27 ч.

И не веднъж... 

  Поезия » Любовна
718 0 13

Описвах те във стих.
И не веднъж!
И те рисувах,
и те рисувах тайно по стъклата.
Изписвах те със пръсти всеки миг,
надхитряйки съдбата.
Говорех дълго,
слушах те в захлас,
забравяйки дори,
че съществувам.
Обичах те, обичам те...
Ти даде знак,
а аз...
докосвах се
до всичко твое...
Целунах те, целуна ме...
Живея в твоя свят.
А в моя – ти бушуваш.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??