7.05.2013 г., 16:48 ч.

И няма го вече любовния рай 

  Поезия » Любовна
554 0 0

И няма го вече любовният рай

 

Небето на мойта любов се пропука.

Светкавица блесна и в миг онемя.

От тази внезапна сърдечна пролука

разля се горчива, студена тъма.

 

Какво да очаквам след буря такава?

Надежда за слънце, звезди и луна?

Когато в душата загнезди се плява,

ще може ли тя да роди бъднина?

 

Пропукана обич не се закалява,

тя болка от рана ще носи докрай!

Утайка тревожна навеки остава

и няма го, няма, любовния рай!

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??