Ще бъда книга с приказен роман, на погледа ти пак ще се любувам,
ще бъда огънчето на свещта и отново с тебе ще флиртувам.
Ще бъда чаша със какао, отново устните ни ще се слеят,
ще бъда твое огледало и птичките, които пеят.
Ще бъда слънцето небесно и ще светя аз любовно,
и с лъчите си горещи ще те докосвам аз греховно.
Ще бъда нощната луна и тялото ти нежно ще погаля,
светлината си по теб ще разпилея и любовта ти ще разпаля.
Ще съм легло и топла завивка, ще бъда нощта и нежна усмивка,
ще бъда утринна роса, ще бъда пролетни цветя,
ще съм пролетен дъждец , ще бъда капките в пороя,
ще викам, плача и крещя. Но отново ще съм твоя.
© Дева Тарейн Всички права запазени