18 sept 2011, 23:02

И отново ще съм твоя 

  Poesía » De amor
674 0 1

Ще бъда книга с приказен роман, на погледа ти пак ще се любувам,

ще бъда огънчето на свещта и отново с тебе ще флиртувам.

Ще бъда чаша със какао, отново устните ни ще се слеят,

ще бъда твое огледало и птичките, които пеят.

 

Ще бъда слънцето небесно и ще светя аз любовно,

и с лъчите си горещи ще те докосвам аз  греховно.

Ще бъда нощната луна и тялото ти нежно ще погаля,

светлината си по теб ще разпилея и  любовта ти ще разпаля.

 

Ще съм легло и топла завивка, ще бъда нощта и нежна усмивка,

ще бъда утринна роса,  ще бъда пролетни цветя,

ще съм пролетен дъждец , ще бъда капките в пороя,

ще викам, плача и крещя. Но отново ще съм твоя.

© Дева Тарейн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??