22.05.2008 г., 16:31 ч.

И пак ще търся новите посоки 

  Поезия » Любовна
881 0 5
Тъжен свят -
без щастие и радост,
тъжен свят -
убита младост.
Изгубена душа
в търсене на правда,
отново няма кой да ме зарадва.
Сърце умряло
и мечти разбити,
няма нищо оцеляло
след сълзи отмити.
Щом в очите натъжени
няма я искрата,
мигом чувствата ранени
угасват в тъмнината.
Вените да срежа
или да опитам пак
всичко да зарежа
и да сложа край на този ад?
Няма начин да забравя
за каквото да говоря,
срещу спомена да се изправя -
нямам сили да го сторя.
Да желаеш нещо
силно, безрезервно,
да желаеш нещо,
да копнееш ежедневно.
Всяка нощ да го сънуваш,
всеки ден да го зовеш,
планове да си плануваш,
а накрая - да се предадеш...
След борби безмилостно жестоки,
целта отново няма да е моя
и пак ще търся новите посоки
без да знам какво ме чака зад завоя.

© Сара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??